Fredagsgourmet – Istället för tacos

Stressad och skall ha gäster?

  • Vill ha fredagsmys men hinner inte?
  • Orkar inte laga mat?

Lugn, vi fixar det med catering.

Beställ en påse fredagsgourmet av oss och du får en lugn och fin fredagskväll.

Vi packar en varmrätt för två eller fler som du värmer enligt våra instruktioner och på 15 min har du en härlig måltid serverad, som hemlagat fast bättre.


 

Veckans meny för att förgylla din helg med god mat

  • Västerbottenspaj med sallad på knaperstekt sidfläsk, babyspenat och rostade pumpafrön
  • Älgentrecote med plommon & pumpachutney, svartpepparsky och potatiskaka smaksatt med cheddarost
  • Pumpakaka med vaniljgrädde och sylt

 

 


 

Veckans Vintips från Sabina Eriksson på winely.eu

Delas Saint-Esprit Côtes-du-Rhône (nr 71832) 109:-
Från sluttningarna i södra Rhône kommer detta kryddiga och mustiga vin med tydliga influenser av ett svalare klimat. Vinet som är gjort på 100% syrah ger doft och smak av syrliga hallon, björnbär och vitpeppar och passar fint till både förrätt och varmrätt denna vecka. I viner från Rhône kan man ofta hitta toner av charkuterier vilket matchar det knaperstekta sidfläsket till Västerbottenpajen alldeles utmärkt. Till älgentrecôten med pepprig sås och tillbehör som plommon sitter vinet som en schmäck!
Nivole Moscato d’Asti (nr 7787) 85:-
Från Piemonte kommer denna klassiker med lätt pärlande fräshör, stor smak och låg alkoholhalt. Vinets söta fruktighet gifter sig fint till pumpakaka med söt vaniljgrädde och syrliga krusbär.

Vi har inlett ett samarbete med Sabina som är Sommelier sedan 20 år tillbaka och driver idag den digitala plattformen winely.eu som erbjuder vinkurser och vinprovningar online. Så önskar ni en vinprovning med något roligt tema som tex lagrad Champagne till mat eller en dessertvins-provning med lite söta tilltugg så tveka inte och fråga oss efter en offert

 


 

Nästkommande menyer är:

  • sedan kommer Mårten med sin gås

Beställ er påse före kl. 11.00 samma dag via detta formulär för en lugn fredagskväll. Efter kl. 11.00 ringer ni oss på 033-10 61 18 och beställer.

Observera att du får ett bekräftelsemail när din beställning har gått igenom. Om du inte fått bekräftelsen inom 10 minuter vänligen ring till oss.

Antal portioner
Förrätter
Varmrätter
Desserter
Önskad tid för att hämta