Event & Konferens

Evenemang

Vi lever för evenemang. Att få fylla våra historiska rum här på Annelundsvillan med liv, skratt och framför allt mat är bland det bästa vi vet. Ända sedan 1969 har vi ordnat möten mellan människor i alla livets olika skeden: dop, bröllop, begravningar, fester, konferenser eller arbetsluncher.

Visst du förresten att Annelundsvillan lär vara Borås äldsta restaurang? Här har det ordnats evenemang ända sedan direktör Hörstadius höll sina fester på 1930-talet, och så gör vi fortfarande. Till oss kommer gäster till en mängd olika arrangemang, från klassiker som julbord, gåsamiddagar, påskbuffé och midsommarfirande.

Ibland tänder vi grillen på altanen och bjuder till grillfest, en annan gång tar vi på oss lederhosen och fyller ölstånkorna till oktoberfesten. Och skulle du av någon anledning vilja ha måltiden serverad någon annanstans ordnar vi det såklart också. Då kan vi ta med muurikkan ut i skogen och bjuda sällskapet på renskav.

Vi är helt enkelt öppna för det mesta, och tycker du att det känns besvärligt att komma med idéer kan vi hjälpa dig där också.

Konferenser

Vi har allt för en lyckad konferens. Annelundsvillans hemlika miljö – våra konferens- och mötesrum ligger på andra våning i det som en gång var familjen Hörstadius privata våning. Här finns all den tekniska utrustning som krävs för dagens konferenser och medan ni ägnar er åt ert tar vi hand om allt som bara måste fungera runt omkring: fika, goda måltider och annan service. Hos oss på Annelundsvillan får ni en konferens i lugn och ro med service som bara funkar.

Vi som driver Annelundsvillan idag, Birgit sedan 1986 och Magnus sedan 1999, är glada, stolta och inte minst tacksamma över att få serva er gäster i denna funkispärla som ligger så avsides att du kan höra vindens sus genom träden i den intilliggande Annelundsparken samtidigt som stadens centrala delar finns inom promenadavstånd.