Fredagsgourmet

Stressad? Gäster ikväll? Ingen ork? Lugn, vi fixar fredagsmyset!

V.33
  • Fredagsgourmen istället för tacos tar en paus och kommer tillbaka i höst

  • Men vi finns här för beställningar, catering och event stora som små

Förrätt 60 kr/person
Varmrätt 190 kr/person
Dessert 60 kr/person

Vi packar en varmrätt för två eller fler som du värmer enligt våra instruktioner och på 15 min har du en härlig måltid serverad, som hemlagat fast bättre.

Beställ fredagsgourmet

Beställ din gourmetpåse antingen via formuläret ( innan 10:00 samma fredag som du vill hämta din mat) eller ring in din beställning till 033-10 61 18.

Välj om du vill hämta den på Annelundsvillan mellan 15:00-17:00 eller få den utkörd till Fristad, Dalsjöfors eller Sandared

Få veckans fredagsgourmet skickad till din inkorg!

Vinprovning

Vi har ett samarbete med Sabina på winely.eu. Önskar ni en vinprovning med något roligt tema som exempelvis lagrad champagne till mat eller en dessertvinsprovning med lite söta tilltugg, tveka inte och fråga oss efter en offert!

Veckans vintips

Till påsk provar vi gärna en nyhet i Systembolagets fasta sortimentet med den nya märkningen ’Hållbart Val’. Vinet har stor doft av röda körsbär, vildhallon, örter, kryddor och rosor. Ett mycket gångbart vin på druvan cinsault, passar utmärkt till såväl påsklammet, påskkycklingen eller till de vegetariska rätterna på påskbordet: Rooted Cinsault 2021, Sydafrika, Coastal Region, Nr 93169, 99 kr

Till sillen dricker ni såklart en kall öl och till laxen rekommenderas ett friskt och fruktigt vin på druvan riesling – med inslag av citrus, gröna äpplen, örter och uppfriskande mineraler: 

Jurtschitsch Langenlois Riesling 2020, Nr 2939, 150 kr

EN RIKTIGT GLAD OCH GOD PÅSK ÖNSKAR JAG ER ☀️

IN VINO VERITAS!