Fredagsgourmet

Stressad? Gäster ikväll? Ingen ork? Lugn, vi fixar fredagsmyset!

V.39

Förrätt 60 kr/person
Varmrätt 195 kr/person
Dessert 60 kr/person

Vi packar en varmrätt för två eller fler som du värmer enligt våra instruktioner och på 15 min har du en härlig måltid serverad, som hemlagat fast bättre.

Beställ fredagsgourmet

Beställ din gourmetpåse antingen via formuläret ( innan 10:00 samma fredag som du vill hämta din mat) eller ring in din beställning till 033-10 61 18.

Välj om du vill hämta den på Annelundsvillan mellan 15:00-17:00 eller få den utkörd till Fristad, Dalsjöfors eller Sandared

Få veckans fredagsgourmet skickad till din inkorg!

Vinprovning

Vi har ett samarbete med Sabina på winely.eu. Önskar ni en vinprovning med något roligt tema som exempelvis lagrad champagne till mat eller en dessertvinsprovning med lite söta tilltugg, tveka inte och fråga oss efter en offert!

Veckans vintips

Denna vecka fokuserar vi på varmrätten och tipsar om ännu en nyhet i Systembolagets fasta sortiment nämligen det härliga och mycket prisvärda vinet:

Parajes del Valle Nr 2532 heter vinet som är gjort på druvan monastrell och kommer från spanska Jumilla, beläget i provinsen Murcia i sydöstra Spanien. Druvorna är ekologiskt odlade och skördade för hand. Gott vin för bra peng! Älskar du lakrits är det en bonus, prova så förstår ni varför! 😊🍷🍇

IN VINO VERITAS!