Fredagsgourmet

Stressad? Gäster ikväll? Ingen ork? Lugn, vi fixar fredagsmyset!

OBS utlämning den 24 juni kl 15.00-17.00 och 25 juni mellan 10.00-11.00 ange i kommentarsfältet vilken dag du vill hämta på ( ingen utkörning denna helg )

V.31
  • Fredaggourmet-istället för tacos har sommaruppehåll och är tillbaka i slutet på augusti

Förrätt 55 kr/person
Varmrätt 175 kr/person
Dessert 55 kr/person

Vi packar en varmrätt för två eller fler som du värmer enligt våra instruktioner och på 15 min har du en härlig måltid serverad, som hemlagat fast bättre.

Beställ fredagsgourmet

Beställ din gourmetpåse antingen via formuläret (senast innan 10:00 samma dag) eller ring in din beställning till 033-10 61 18.

Välj om du vill hämta den på Annelundsvillan mellan 15:00-17:00 eller få den utkörd till Fristad, Dalsjöfors eller Sandared

Få veckans fredagsgourmet skickad till din inkorg!

Vinprovning

Vi har ett samarbete med Sabina på winely.eu. Önskar ni en vinprovning med något roligt tema som exempelvis lagrad champagne till mat eller en dessertvinsprovning med lite söta tilltugg, tveka inte och fråga oss efter en offert!

Veckans vintips

Bosman Generation 8th Rosé (nr 92173) 129:-
(vinet finns på Knalleland och Åhaga)

Från producenten Bosman Family Vineyards kommer detta ljust orangerosa rosévin med uppfriskande och fruktig smak. Vinet, som har inslag av av persika, örter, vattenmelon, jordgubbar och blodapelsin, är ett mycket bra alternativ till många olika rätter som på en midsommarbuffé. Funkar utmärkt både till den dubbelmarinaerade fläskfilén med potatissallad och till Prästostpaj med krassepesto, mums! Druvsorten cinsault odlas framförallt i södra Frankrike, men den odlas också i Sydafrika, där den tidigare kallades hermitage. I Sydafrika kan man också stöta på stavningen cinsaut, men det handlar om samma druvsort.

Önskar er alla en riktigt skön och smakrik midsommar 🌼